Матеріали до творчої біографії Михайла Бойчука: спогади Петра Іванченка - Сторчай, О.В. (Слов’янський світ, 2014)
Монументальна живописна школа Михайла Бойчука (1882–1937) – одна з найяскравіших і водночас найтрагічніших (фізичне знищення художників і їхніх творів) сторінок в історії українського мистецтва, яку ретельно досліджують вітчизняні науковці.