Сучасні виміри української фольклористики - Мушкетик, Л.Г. (Слов’янський світ, 2014)
Рецензія на монографію: Український фольклор: методологія дослідження, динаміка функціонування : колективна монографія / за ред. М. К. Дмитренка. – К. : Паливода А. В., 2014. – 252 с.