Комплексне дослідження української голосильної традиції - Іваннікова, Л.В. (Слов’янський світ, 2014)
Рецензія на монографію: Коваль-Фучило І. Українські голосіння: антропологія традиції, поетика тексту. – К., 2014. – 360 с.