Інфраструктурний потенціал малого та середнього підприємництва Українського Причорномор’я - Карпінська, Г.В. (Економічні інновації, 2014)
В статті проведено оцінку стану та рівня використання інфраструктурного потенціалу МСП, зокрема Українського Причорномор’я та розроблені пропозицій щодо вдосконалення інституційного механізму підтримки розвитку інфраструктури МСП. The article evaluated the status and the level of infrastructural capacity of SMEs, including Ukrainian Black Sea and developed proposals to improve the institutional mechanism pi-dtrymky infrastructure development of SMEs.