Ю. Тютюнник у матеріалах Галузевого державного архіву Служби зовнішньої розвідки України - Котляр, Ю.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2011)
Досліджені матеріали Галузевого державного архіву Служби зовнішньої розвідки
України як джерельна база вивчення життя та діяльності генерал-хорунжого
Ю. Тютюнника. Приділена увага характеристиці Першого Зимового походу Армії УНР. Исследованы материалы Отраслевого государственного архива Службы внешней
разведки Украины как источниковая база изучения жизни и деятельности генерал-
хорунжего Ю. Тютюнника. Уделено внимание характеристике Первого Зимнего похода
Армии УНР. Materials of a particular branch record office of Service of external secret service of Ukraine
as spring base of study of life and activity of general’s khorunzhy Yu. Tyutyunnik are probed in
the article. Attention description of the First Winter hike of Army UNR is spared.