Сучасна науково-технічна революція та її вплив на різні аспекти трудової діяльності людини - Коротяєв, С.І. (Історичний архів. Наукові студії, 2011)
Дана наукова розвідка присвячена вивченню впливу сучасної науково-технічної революції на різні аспекти трудової діяльності людини. Автор дійшов висновку, що високий рівень підготовки інженерно-технічних працівників є важливою передумовою для виходу із економічної кризи і подальшого науково-технічного прогресу. Данная научная разведка посвящена изучению влияния современной научно- технической революции на разные аспекты трудовой деятельности человека. Автор пришел к выводу, что высокий уровень подготовки инженерно-технических работников является важной предпосылкой для выхода с экономического кризиса и дальнейшего научно-технического прогресса. This article is devoted to the study of the modern scientific-technological revolution’s influence on the different aspects of people’s labor activity. The author comes to the conclusion that a high level of the technical and engineering employees’ training is the important reason for the way out from the economic crisis and the further scientific and technological progress.