Господарський стан одноосібних селянських господарств та соціальна структура селянства Лівобережної України у роки непу - Лехан, Л.Б.; Дацюк, Т.К. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Розглянуто забезпеченість одноосібних селянських господарств Лівобережної
України землею, робочими руками, реманентом та робочою худобою у період непу. Дана
характеристика соціальної структури селянства. Рассмотрена обеспеченность единоличных крестьянских хозяйств Левобережной
Украины землей, рабочими руками, орудиями труда и рабочим скотом в период нэпа.
Дана характеристика социальной структуры крестьянства. The article deals with provision of the individual peasant households of the left-blank Ukraine
with land, working force, tools, implements and working cattle in the period of NEP. The review
of characteristics of peasantry social structure is presented.