Джерела з історії української еміграції в Німеччині у фондах Архіву Федеральної Землі Берлін (Німеччина, Берлін) - Бурім, Д.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Досліджено джерела з історії української еміграції в Німеччині у фондах Архіву
Федеральної Землі Берлін. Исследовано источники по истории украинской эмиграции в Германии в фондах
Архива Федеральной Земли Берлин. Sources on the history of Ukrainian émigrés in Germany in the funds of the Archives of the
Federal Land of Berlin (Berlin, Germany) are analyzed in the article.