Проблеми правового регулювання у галузі охорони культурної спадщини України - Худолей, О.С. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Статтю присвячено проблемам правового регулювання в галузі охорони культурної
спадщини України. Статья посвящена проблемам правового регулирования в области защиты
культурного наследия Украины. The articIe is devoted changes which happened in the industry of research Ukraine.