Інституційний механізм підвищення ефективності використання інноваційного потенціалу малого підприємництва - Лазарєва, Є.В.; Курносова, А.В.; Таран, Г.В. (Економічні інновації, 2014)
Визначено поняття інституційний механізм підвищення ефективності інноваційного потенціалу малого підприємництва, систематизовано зарубіжний досвід державної підтримки інноваційної діяльності малого бізнесу, запропоновано важелі інституційного механізму забезпечення ефективності інноваційного потенціалу малого підприємництва. The concept is certain institutional mechanism of increase of efficiency of innovative potential of small enterprise, foreign experience of state support of innovative activity of small business is systematized, the institutional levers of providing of efficiency of innovative potential of small enterprise are offered.