Вдосконалення системи управління розвитком трудових ресурсів як головного критерію підвищення конкурентоспроможності агропромислового комплексу - Олійник, Н.М. (Економічні інновації, 2014)
Досліджено особливості проведення оцінки трудових ресурсів. Визначено основні шляхи удосконалення системи управління розвитком персоналу. Обґрунтовано необхідність використання економіко-математичних моделей для проведення об’єктивної оцінки рівня конкурентоспроможності працівників. Доведено необхідність враховувати рівень компетентності експертів робочої групи (комісії) при визначенні вагових коефіцієнтів показників оцінювання. The features of the assessment of manpower. The main ways of improving the system of personnel development. The necessity of the use of economic-mathematical models for objective evaluation of the employees. The necessity to determine weighting factors to consider performance evaluation of competence of Experts Working Group (Commission).