Конкурентоспроможність міських агломерацій: світові тренди та перспективи формування в Україні - Осипов, В.М.; Кукош, М.С. (Економічні інновації, 2014)
The article deals with the global experience of formation and functioning of metropolitan areas. Considered the index of metropolitan areas international competitiveness. Also, considered the problems and prospects of Ukraine urban agglomerations and in particular Odessa metropolitan area. У статті розглянуто світовий досвід формування та функціонування міських агломерацій та їх рейтинги міжнародної конкурентоспроможності. Також досліджено проблеми та перспективи розвитку міських агломерацій України та зокрема Одеської агломерації.