Потенціал малого підприємництва Миколаївської області для забезпечення її сталого розвитку - Лукащук, В.В. (Економічні інновації, 2014)
Проведено дослідження стану й рівня використання потенціалу малого підприємництва Миколаївської області, та запропоновано заходи щодо підвищення його використання для забезпечення сталого розвитку регіону. The research of the state and the level of utilization of the small business potential in Mykolayiv region is conducted, and proposed activities to improve the level of its utilization for sustainable development.