Напрями вдосконалення податкового контролю в умовах підвищення ефективності адміністрування податків в Україні - Мельник, М.І.; Лещух, І.В. (Економічні інновації, 2014)
У статті обґрунтовано організаційно-інституційні пріоритети та розроблено засоби вдосконалення податкового контролю в контексті підвищення ефективності адміністрування податків в Україні. Запропоновано концептуальну модель гармонізації взаємовідносин учасників податкового контролю. Вказано на пріоритетні напрями проведення масово-роз’яснювальної роботи податковими органами серед платників податків, як стратегічного превентивного методу податкового контролю. In the article the organizational and institutional priorities and developed a means of improving tax control in the context of improving the efficiency of tax administration in Ukraine. A conceptual model of relations between members of harmonization of tax control. Specified in the priority areas of mass-outreach among tax authorities tax payers, as a strategic preventive methods of tax control.