Розвиток кадрової складової інформаційно-комунікаційного сектору економіки - Небога, Т.В. (Економічні інновації, 2014)
У статті розглянуто питання значення розвитку інформаційно-комунікаційних технологій у трансформації структури економіки, зростанні попиту на кваліфікованих та компетентних спеціалістів у цій сфері. Показано роль розвитку професійних навичок персоналу і системи освіти в забезпеченні ефективного функціонування інформаційно-комунікаційного сектору. The rapid development information and communication technologies (ICT) leads to an increase in demand for qualified and competent professionals in the field. This paper addresses the importance of professional skills and education system to ensure the effective functioning of information and communication sector.