Методичний підхід до оцінки ефективності інтегрованого зернового ринку України - Нікішина, О.В. (Економічні інновації, 2014)
Досліджено концептуальну сутність категорії «ефективність інтегрованого товарного ринку». Розроблено та обґрунтовано систему критеріїв для оцінки секторної, бюджетної та управлінської ефективності інтегрованого зернового ринку. Conceptual essence of the category «effectiveness of integrated commodity market» investigated. System of criteria for evaluating sector, budgetary and managerial effectiveness of the integrated grain market developed and justified.