Київ: утвердження у столичному статусі - Шульга, М. (Вісник НАН України, 2001)
Роль столичного міста у житті всієї країни справді унікальна. І тому надзвичайно важливо всебічно і
систематично досліджувати соціально-по літичні, економічні, культурні, соціально-психологічні процеси,
що розгортаються у ньому.