60-річчя члена-кореспондента НАН України В. Ф. Саєнка (Вісник НАН України, 2001)
11 травня виповнилося шістдесят років відомому вченому-хірургу члену-кореспон денту НАН України і члену-кореспонденту АМН Валерію Феодосійовичу Саєнку.