Інформаційне повідомлення (Вісник НАН України, 2001)
6 квітня відбулася чергова сесія Загальних зборів Національної академії наук України. В
її роботі взяли участь Президент України Л.Д.Кучма і Прем'єр-міністр В.А.Ющенко.