70-річчя члена-кореспондента НАН України П. Ф. Шпака (Вісник НАН України, 2001)
17 червня виповнилося сімдесят років видатному вченому в галузі нафтогазової геології,
непересічному організатору геологорозвідувального виробництва, лауреату Державних
премій України, премії Ради Міністрів СРСР і академічної премії ім. В. І. Вернадського,
Заслуженому геологу України члену-кореспонденту НАН України Петру Федоровичу
Шпаку.