Підприємства малого бізнесу в забезпеченні сталого розвитку - Пашкова, Н.С. (Економічні інновації, 2014)
У статті проаналізовано проблеми та показники розвитку сектору малого підприємництва у сучасній українській економіці, його роль в кон-тексті парадигми сталого розвитку. Висловлено пропозиції щодо реалі-зації даної концепції на підприємствах малого бізнесу. In the article analyzed the problems and values of the sector of small business in the modern Ukrainian economy, its role in the paradigm of sustainable development. Suggested to implement this concept for small business enterprises.