Обеспечение устойчивого развития региона на основе инновационных ресурсосберегающих технологий в угольной отрасли - Рябич, О.Н. (Економічні інновації, 2014)
Запропоновано економічний механізм стимулювання інноваційного розвитку вугільної галузі, заснований на формуванні системи внутрішнього ринку сертифікатів метану вугільних родовищі з метою більш широкого залучення в господарський оборот супутніх ресурсів вугільних підприємств, підвищення безпеки вуглевидобутку та забезпечення сталого регіонального розвитку. Proposed economic incentive mechanism innovation development of the coal industry, based on the formation of the internal market certificates coalbed methane for wider involvement in economic turnover related resources of coal enterprises, improve coal mining safety and sustainable regional development.