Оптимальний вміст бензилдиметиламіну для отверднення епоксидного олігомеру - Малахова, І.В.; Шийчук, О.В. (Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України, 2008)
Одержано оптимальний склад реакційної суміші при отвердненні епоксидного олігомеру бензилдиметиламіном. За результатами ІЧ-спектроскопії та термомеханічного аналізу встановлено, що оптимальний вміст бензилдиметиламіну становить 2,8 - 3,0 частин на 100 частин смоли. Получен оптимальный состав реакционной смеси при отверждении эпоксидного олигомерабензилдиметиламином. Результаты ИК-спектроскопии и термомеханических исследований показали, что оптимальное содержание бензилдиметиламина составляет 2,8 – 3,0 частей на 100 частей смолы. Based on the outgoing data the optimization of the test mixture components during the hardening of epoxy oligomers by benzyldimethylamine been accomplished. According to the infrared spectrography and termomechanical analysis it has been determind that the optimal content benzyldimethylamine of amounts to 2,8 – 3,0 parts of the reagent to 100 parts of resin.