80-річчя академіка НАН України Д. А. Дудка (Вісник НАН України, 2001)
28 липня виповнилося вісімдесят років відомому вченому в галузі зварювання і матеріалознавства, Заслуженому діячеві науки і техніки України академіку НАН України Данилу Андрійовичу Дудку.