70-річчя члена-кореспондента НАН України В. А. Кордюма (Вісник НАН України, 2001)
31 липня виповнилося сімдесят років відомому фахівцю в галузі медичної генетики члену-
кореспонденту НАН України, академіку АМН Віталію Арнольдовичу Кордюму.