60-річчя члена-кореспондента НАН України В. Ф. Євдокимова (Вісник НАН України, 2001)
13 липня виповнилося шістдесят років відомому українському вченому в галузі електронного
моделювання, лауреату академічної премії ім. С. О. Лебедєва члену-кореспонденту НАН
України Віктору Федоровичу Євдокимову.