Створюється Національний атлас України (Вісник НАН України, 2001)
Президія НАН України розглянула питання про створення Національного атласу України. З
доповіддю виступив директор Інституту географії НАН України член-кореспондент НАН
України Л. Г. Руденко. Учасникам засідання було продемонстровано пілотний варіант Атласу
в електронній версії.