Програма науково-технічного розвитку Донецької області (Вісник НАН України, 2001)
Президія НАН України розглянула питання «Про участь НАН України у розробці та реалізації Програми науково-технічного розвитку Донецької області на період до 2020 року». З інформацією щодо обговорюваного питання виступив президент НАН України академік НАН України Б. Є. Патон.