Проблеми української етнологічної науки (Вісник НАН України, 2001)
Президія НАН України розглянула на своєму засіданні доповідь в. о. директора Інституту
мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України доктора
історичних наук Г. А. Скрипника «Українська етнологічна наука: проблеми і перспективи
розвитку».