70-річчя члена-кореспондента НАН України Ю. П. Мельника (Вісник НАН України, 2001)
7 серпня виповнилося сімдесят років видатному вченому в галузі наук про Землю члену-
кореспонденту НАН України Юрію Петровичу Мельнику.