70-річчя члена-кореспондента НАН України Г. М. Сивоконя (Вісник НАН України, 2001)
10 серпня виповнилося сімдесят років відомому літературознавцю, Заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреату премії в галузі літературної критики ім. О. Білецького члену-кореспонденту НАН України Григорію Матвійовичу Сивоконю.