Пам'яті З. А. Бутенко (Вісник НАН України, 2001)
21 травня на 73-му році життя після тяжкої хвороби померла Зоя Андріївна Бутенко —
видатний учений-онкогематолог, академік Національної академії наук України, Заслужений
діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України, премії ім. О. О. Богомольця
НАН України.