Ганна Іванівна Саврасова - Гнатюк, І. (Лексикографічний бюлетень, 2004)
Наша розповідь про одну з перших працівниць Лексичної картотеки Інституту Г. Саврасову, яка була саме такою відповідальною людиною, яка щиро вболівала за лексикографічну справу та усвідомлювала значимість і неперехідну цінність своєї скромної праці.