Функціонально-стильова диференціація іменникових суфіксів - Товстенко, В. (Лексикографічний бюлетень, 2005)
Проблеми, порушені в статті, пов'язані з темою „Академічні словники української мови (теоретичні засади і практична реалізація)”, яку опрацьовують у відділі лексикології та комп'ютерної лексикографії Інституту української мови НАН України. Матеріали й результати дослідження можуть знайти практичне застосування в укладанні словників української мови, зокрема під час ремаркуванняреєстрових одиниць, оскільки вивчення позанормативної загальнонародної мови донедавна перебувало на периферії мовознавтва.