Вагомий внесок до українського лексикографічного доробку - Мейнарович, Є. (Лексикографічний бюлетень, 2005)
Рецензія на словник: Ю. Кобів. Словник українських наукових і народних назв судинних рослин К.: Наук. Думка, 2004. – 800 С. – (Словники України)