Лексикографічний бюлетень (Лексикографічний бюлетень, 2005)
Шановні колеги! 2004 року вийшов 10 випуск відновленого періодичного видання “Лексикографічний бюлетень”. Відділ лексикології та комп‟ютерної лексикографії Інституту української мови НАНУ запрошує Вас до участі в цьому збірнику наукових праць.