Концептуальна організація змістової структури музикознавчого термінопоняття “кобзар” на основі ознаки “народний співець- музикант як носій етнічних традицій” - Іващенко, В. (Лексикографічний бюлетень, 2005)
У статті йдеться про фрагмент наукової концептуалізації системних відношень музикознавчого термінопоняття “кобзар” та його термінолектні зв’язки з іншими мистецтвознавчими поняттями на основі ознаки “народний співець-музикант як носій етнічних традицій”.