Рекламний текст як особлива одиниця корпусу даних - Сидорко, Т. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті йдеться про актуальність та принципи створення корпусу рекламних
текстів, збалансованого за жанрами, моделями тощо. Укладання корпусів рекламних
текстів з їх наступним лінгвістичним аналізом дозволяє створити надійну базу для
проведення лінгвістичних та психолінгвістичних досліджень, використовуючи різні
методи для отримання статистично надійних результатів.