Комп’ютерний тезаурус дієслів української мови: проблеми та методика укладання - Сірук, О. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті здійснено огляд наукової розробленості проблеми створення комп’ютерних
тезаурусів, зокрема дієслів, з’язовано актуальність таких розвідок, визначено мету,
етапи роботи, а також її значення з погляду комплексного підходу