Взаємодія прислівникової локативної та якісної семантики в історії української мови - Даценко, І. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
Статтю присвячено розглядові взаємодії лексичних значень у межах одного
граматичного класу слів – прислівників. Так, прислівники з локативним значенням
можуть за певних умов набувати якісної семантики і виконувати в реченні функції
обставин способу дії. Положення статті можуть бути використані укладачами як
історичних, так і сучасних словників при визначенні семантики слів.