Походження та авторська трансформація фразеологізмів у художніх текстах Марії Матіос - Недбайло, Л. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті висвітлено особливості художньої мови творів сучасної української
письменниці Марії Матіос, зокрема її фразеологічного фонду: проаналізовано
походження та особливості трансформації фразеологічних одиниць відповідно до
стилістики твору.