Жестова мова глухих: лексикографічний досвід - Тищенко, О. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті проаналізовано лексикографічні праці в галузі жестової мови глухих.
Основну увагу звернено на такі аспекти лексикографування, як якісний склад лексики
(жестики); принципи укладання; характер і структура словникової статті,
системність подання інформації тощо.