Матеріали до Словника суспільно-політичних понять країн центрально-східної Європи (українська частина) - Демська-Кульчицька, О. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У матеріалах до Словника суспільно-політичних понять країн центрально-східної
Європи, запропоновано узагальнену модель і структуру словникової статті.
Матеріали до Словника містять список використаних джерел, реєстр та власне
словникові статті.