Формування лінгвістичної бази даних граматичних омонімів на матеріалі Українського національного лінгвістичного корпусу - Шипнівська, О.; Стариков, С. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті розглядаються принципи побудови лінгвістичної бази даних граматичних омонімів на основі Українського національного корпусу текстів. Головна увага зосереджена на описі структури та принципів функціонування бази.