60-річчя члена-кореспондента НАН України Є. В. Лебедєва (Вісник НАН України, 2001)
7 вересня виповнилося шістдесят років відомому вченому в галузі хімії високомолекулярних сполук, Заслуженому діячеві науки і техніки України члену- кореспонденту НАН України Євгену Вікторовичу Лебедєву.