Створення словника міжчастиномовних морфологічних омонімів сучасної української мови - Шипнівська, О. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті пропонується спеціальна методика створення електронного словника міжчастиномовних морфологічних омонімів сучасної української мови на основі лінгвістичної бази даних. Розглядаються структура та головні функції такої лексикографічної системи.