Словник фразеологічних синонімів М. Лукаша: принципи укладання - Цимбалюк-Скопненко, Т. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті розглянуто перспективу укладання Словника фразеологічних синонімів перекладних творів М. Лукаша.