Службовий документ як креолізований текст - Шульгіна, В. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті на основі інформативного підходу автор пропонує аналіз особливостей взаємодії вербальних і невербальних носіїв інформації у такому креолізованому типі тексту, яким є документ, та визначає результати цієї взаємодії.