Лексико-семантичне поле „українство” в мемуарних текстах Євгена Чикаленка - Мазур, Н. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті запропоновано аналіз лексико-семантичного поля „українство", що об’єднує мікрополя „свідомість", „відродження", „ідея, рух", „справа, питання", „кола, сфери" з ключовим словом-визначенням український (а, е) у мемуарних текстах Є.Чикаленка.