Лінгвальна реалізація концепту «дім» в ідіолекті Валерія Шевчука - Монахова, Т. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті розглянуто репертуар лексичних репрезентантів концепту
«дім» в ідіолекті Валерія Шевчука. Подано рівневу структуру концепту, що
складається з ядра, приядерної зони й периферії. Визначено авторські,
ідіолектні, іменникові репрезентанти концепту «дім».